Betontegels impregneren

Professionele tegelzetter voor al uw tegelwerk!

Ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Betontegels impregneren

Nooit meer last van vieze of groene betontegels! Laat ze impregneren door ons en ze blijven jarenlang schoon. Betonnen tegels hebben een lange levensduur, maar om die maximaal te benutten is het belangrijk dat u ze goed onderhoudt. Door ze regelmatig te impregneren voorkomt u dat er vuil of groene aanslag op de tegels komt. Wilt u meer informatie over het impregneren van betontegels? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Hoe werkt betontegels impregneren?

Stoeptegels impregneren is een specialistisch klusje, dus laat het over aan de professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van tegels en hebben jarenlange ervaring. Betontegels impregneren is niet moeilijk, maar het vraagt wel om de juiste kennis en materialen. Wij weten precies hoe we uw tegels moeten impregneren zodat ze schoon blijven en er lang mee door kunnen. Ook het terras impregneren is een goede keuze! Voor het aanbrengen van het impregneermiddel gebruik een lage drukspuit om de vloeistof op de tegels aan te brengen. Op deze manier kan zure regen de tegels niet meer beschadigen of verkleuren en blijven ze langer mooi. Het is belangrijk dat we het impregneermiddel goed laten drogen. 

Weet u niet zeker of het voordelen voor uw tuin bied? Wij kunnen het impregneren adviseren voor iedereen. Wij gebruiken alleen effectief impregneermiddel waardoor we altijd een mooi resultaat bereiken. Daarnaast hoeft u nooit meer chemische reinigingsmiddelen te gebruiken om uw tegels schoon te maken. Als u gaat impregneren brengt dit dus alleen maar voordelen met zich mee. Impregneermiddel is een onzichtbare beschermlaag, het zal dus geen andere uitstraling geven.

 

Wat zijn de kosten van betontegels impregneren?

De kosten van het impregneren van betontegels hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal tegels en de grootte hiervan. Wilt u weten wat het impregneren van uw betontegels gaat kosten? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een offerte voor u op maat. Betonnen tegels impregneren is een investering die zichzelf snel terugverdient, want door de tegels te beschermen voorkomt u dat er schade ontstaat en dat ze vroegtijdig vervangen moeten worden.

Impregneren is dus niet alleen goed voor de levensduur van de tegel, maar ook voor uw portemonnee.Het impregneren van betontegels is dus een slimme keuze!

Betontegels impregneren

Wanneer moet ik mijn betontegels laten impregneren?

Het is het beste om de tegels te impregneren voordat er vuil of groene aanslag op komt. Betonnen tegels zijn namelijk poreus en als er vuil in de poriën komt, kan dit moeilijk weer verwijderd worden. Laat uw betontegels dus gelijk impregneren wanneer deze geplaatst zijn of zo snel mogelijk nadat ze geplaatst zijn. Op deze manier voorkomt u dat er viezigheid in de tegel komt en zijn ze goed beschermd.

Bestrating impregneren is niet ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat het door een professional gedaan wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van tegels en helpen u graag verder! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en komen er zo snel mogelijk op terug!

 

Betontegels leggen en impregneren

Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van betontegels, maar we kunnen ook de volledige vloer aanleggen. Wij werken met een team van professionals die ervaring hebben met het leggen van verschillende soorten vloeren. Betonnen tegels zijn sterk en duurzaam, dus een ideale keuze voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Betontegels zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook makkelijk in onderhoud. Bestrating impregneren is een slimme keuze om ervoor te zorgen dat de vloer er jarenlang netjes uitziet. We behandelen de tegels per vierkante meter met een lage druk in plaats van een hoge druk. 

Wilt u meer weten over impregneermiddel? Neem dan gerust contact met ons op!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek