Betontegels impregneren

Professionele tegelzetter voor al uw tegelwerk!

Ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Betontegels impregneren

Nooit meer last van vieze of groene betontegels! Laat ze impregneren door ons en ze blijven jarenlang schoon. Betonnen tegels hebben een lange levensduur, maar om die maximaal te benutten is het belangrijk dat u ze goed onderhoudt. Door ze regelmatig te impregneren voorkomt u dat er vuil of groene aanslag op de tegels komt. Wilt u meer informatie over het impregneren van betontegels? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Hoe werkt betontegels impregneren?

Betontegels impregneren is een specialistisch klusje, dus laat het over aan de professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van tegels en hebben jarenlange ervaring. Betontegels impregneren is niet moeilijk, maar het vraagt wel om de juiste kennis en materialen. Wij weten precies hoe we uw tegels moeten impregneren zodat ze schoon blijven en er lang mee door kunnen.

 

Wat zijn de kosten van betontegels impregneren?

De kosten van het impregneren van betontegels hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal tegels en de grootte hiervan. Wilt u weten wat het impregneren van uw betontegels gaat kosten? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een offerte voor u op maat. Betonnen tegels impregneren is een investering die zichzelf snel terugverdient, want door de tegels te beschermen voorkomt u dat er schade ontstaat en dat ze vroegtijdig vervangen moeten worden.

Impregneren is dus niet alleen goed voor de levensduur van de tegel, maar ook voor uw portemonnee. Betontegels impregneren is dus een slimme keuze!

Betontegels impregneren

Wanneer moet ik mijn betontegels laten impregneren?

Het is het beste om de tegels te impregneren voordat er vuil of groene aanslag op komt. Betonnen tegels zijn namelijk poreus en als er vuil in de poriën komt, kan dit moeilijk weer verwijderd worden. Laat uw betontegels dus gelijk impregneren wanneer deze geplaatst zijn of zo snel mogelijk nadat ze geplaatst zijn. Op deze manier voorkomt u dat er viezigheid in de tegel komt en zijn ze goed beschermd.

Betontegels impregneren is niet ingewikkeld, maar het is wel belangrijk dat het door een professional gedaan wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van tegels en helpen u graag verder! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en komen er zo snel mogelijk op terug!

 

Betontegels zetten en impregneren

Wij zijn gespecialiseerd in het impregneren van betontegels, maar we kunnen ook de volledige vloer aanleggen. Wij werken met een team van professionals die ervaring hebben met het leggen van verschillende soorten vloeren. Betonnen tegels zijn sterk en duurzaam, dus een ideale keuze voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Betontegels zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook makkelijk in onderhoud. Betontegels impregneren is een slimme keuze om ervoor te zorgen dat de vloer er jarenlang netjes uitziet.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek