Keuken tegelen

Professionele tegelzetter voor al uw tegelwerk!

Ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Keuken tegelen

Wilt u uw keuken laten tegelen door een ervaren specialist? Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten tegelwerk. Of het nu gaat om keukentegels, badkamertegels of wc-tegels. Het kan allemaal! Onze specialisten helpen u graag bij het realiseren van de keuken tegelwerken die bij u passen. Zoek niet verder en neem contact met ons op voor meer informatie! Wanneer u kiest voor ons tegelbedrijf, kiest u voor kwaliteit en service. Wij leveren alleen de beste tegels van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

 

Wat kost een keuken tegelen?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kijken wij naar de grootte van de keuken, het soort tegels en de moeilijkheidsgraad. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij samen kijken naar wat voor keukentegels bij u past. Tegelwerken in de keuken zijn erg belangrijk. Het is namelijk een plek waar veel gebeurt en waar veel vocht aanwezig is. Daarom moet er goed nagedacht worden over de keukentegels. Wanneer u kiest voor ons tegelbedrijf, weet u zeker dat u keukentegels van hoge kwaliteit krijgt.

 

Welke tegels voor in de keuken?

Bij het keuken tegelen komen verschillende soorten tegels kijken. Zo zijn er gladde tegels, ruwe tegels of tegels met een motiefje. Wanneer u keukentegels gaat aanschaffen, is het belangrijk dat u weet welke stijl u wilt. Wilt u bijvoorbeeld strak en modern of liever rustiek? Wanneer u keukentegels gaat aanschaffen, moet er ook rekening gehouden worden met de ondergrond. Is de ondergrond glad of ruw? Wanneer u keukentegels gaat aanschaffen, kijk dan goed naar de kwaliteit van de tegel. Een tegel moet namelijk sterk genoeg zijn om dagelijks gebruikt te worden. Weet u niet of u de juiste tegels koopt? Laat ons u adviseren voor een nieuwe keuken.

Naast dat de soort tegel belangrijk is, moet u ook weten dat een wand nooit uit alleen maar hele tegels bestaat. Er zijn ook halve tegels nodig. Dit betekend dat de tegels door midden gezaagd moeten worden en dat kan nog wel eens een lastige klus zijn als u geen ervaring heeft. Als het gaat om de vloertegels horen hier weer andere maatregelen bij. 

Keuken tegelen

Wanneer keukentegels leggen?

Het is belangrijk dat keukentegels op de juiste manier gelegd worden. Wanneer dit niet het geval is, kan er vocht in de tegels terechtkomen. Dit kan schimmel en algengroei veroorzaken. Wanneer keukentegels moeten worden gelegd, is het belangrijk dat er een goede voorbereiding is. Zo moet de ondergrond glad en schoon zijn. Wanneer je keukentegels laat leggen, wordt er altijd tegelmortel of kit gebruikt om de voegen te dichten. Ook wordt er lijm aangebracht zodat. Dit voorkomt dat de tegel loslaat van de ondergrond. Als de lijm is opgedroogd kunt u de tegels voegen.

Het aanbrengen van voegmiddel wordt op een diagonale beweging gedaan en de lijm aanbregen wordt in een horizontale richting gedaan. Dit zorgt ervoor dat de tegels goed vast blijven zitten.

Tot slot moet er rekening gehouden worden met het aanleggen van de afvoer. Wanneer keukentegels niet op de juiste manier gelegd worden, kan dit leiden tot problemen in de toekomst. Als alle tegels zijn gelegd kunt u de tegels schoonmaken met een vochtige spons en een droge doek. Dan kunt u genieten van uw nieuwe tegels en hoeft u nooit meer tegen de oude tegels aan te kijken

Bent u benieuwd wat we voor uw keuken kunnen betekenen en wilt u graag weten wat de kosten zullen zijn voor uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u gelijk kunnen helpen. U kunt ons bellen via het telefoonnummer die op onze website vermeldt staat of klik op de knop ‘offerte aanvragen’. Via deze weg kunnen we u snel informeren!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek