Stukadoor kosten

Gratis offerte aanvragen en direct duidelijkheid over de kosten. 

Ervaren stukadoors

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

stucen

Hoeveel kost het om je woning te stucen? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de ruimte en het materiaal dat gebruikt wordt. Hier lees je meer over de gemiddelde kosten voor het stucen van een huis of een ruimte in huis.

 

Waar worden prijzen op gebaseerd?

De kosten voor het stucen van een huis liggen gemiddeld tussen de 5000,- en 12.000,- euro. Dit is exclusief btw en inclusief het materiaal dat gebruikt wordt. Het is belangrijk om te weten dat de kosten kunnen oplopen als er sprake is van een grote ruimte of als er speciale materialen nodig zijn. De prijs is daarnaast ook afhankelijk van de stukadoor die je kiest. Bij ons ben je altijd op de hoogte van de prijs voordat we aan de slag gaan.

 

Hoeveel kost een muur, plafond of vloer stucen?

De kosten voor het stucen van een muur, plafond of vloer liggen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Dit is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en het materiaal dat gebruikt wordt. Hoe groter de muur, plafond of vloer hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast is het geheel afhankelijk van het soort stucwerk waar je voor kiest. Je kunt namelijk kiezen uit gips, beton, pleisterwerk of spackspuiten. Gips is het goedkoopste materiaal, maar het duurt wel iets langer voordat dit droog is. Beton is wat kostbaarder, maar hierdoor kun je wel meteen aan de slag. Pleisterwerk zorgt ervoor dat de muur een strakke afwerking krijgt en dit is dan ook de duurste optie. Spackspuiten kunnen worden gebruikt voor het stucen van muren of plafonds en is een kostenbesparende optie.

stucen

Hoeveel kost het stucwerk per m²?

De kosten voor stucwerk liggen gemiddeld tussen de 15,- en 25,- euro per m². Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het soort materiaal dat je kiest en hoeveel werk er gedaan moet worden. Stucen is een vakkundige werkzaamheid waardoor het niet verstandig is om dit zelf te doen. De kans op scheuren of het afbrokkelen van het stucwerk is dan een stuk groter. Laat het stucwerk dus over aan een professional.
Bij ons kun je terecht voor het stucen van muren, plafonds en vloeren.

Wij zorgen ervoor dat alles netjes en strak afgewerkt wordt. Bovendien komen wij altijd met een passende oplossing als er toch iets fout gaat. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben over de kosten dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

De gemiddelde kosten voor ons stucwerk

Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde kosten per m2. Deze tarieven gebaseerd op eerder uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Spackspuitwerk (gespoten korrel) €8 – €12
Behangklaar stucen €8 – €18
Sausklaar stucwerk €12 – €22
Plafond stucen (glad) €15 – €25
Sierpleister €16 – €24
Halve manen €15 – €30
Raapwerk €15 – €30

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Gratis offerte voor uw stucwerk

Direct duidelijkheid over de kosten!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.