Tegelzetter gezocht

Professionele tegelzetter voor al uw tegelwerk!

Ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Tegelzetter gezocht

Voordelige tegelzetter gezocht? Bent u op zoek naar een tegelzetter die ervaring heeft met tegels leggen, impregneren en andere werkzaamheden rondom tegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van de tegelbranche en beschikken over een team van professionele tegelzetters. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wilt u meer weten over onze diensten? Hieronder vertellen we alles over onze diensten en meer!

 

Wat doen wij als tegelzettersbedrijf?

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen en impregneren van tegels. Wij beschikken over een team van ervaren tegelzetters die u met alle facetten van het tegelwerk kunnen helpen. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

– Tegels leggen
– Impregneren van tegels
– Schoonmaken van tegels
– Reparatie van tegels
– Andere werkzaamheden op aanvraag

Wanneer u graag nieuwe tegels of bestaande tegels wilt vervangen voor nieuwe bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer wij tegels zetten in uw badkamer, wc, keuken of zelfs buiten in de tuin, zorgen wij ervoor dat de tegels goed gezet worden en kunnen wij ervoor zorgen dat uw tegels geïmpregneerd worden. Dit voorkomt vlekken en verkleuring van uw tegels. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegels, leggen deze professioneel voor u en impregneren ze naar behoefte.

Wilt u uw tegels laten impregneren? Deze tegels kunnen wij voor u impregneren:

keramische tegels, natuursteen tegels, baksteen tegels, marmer tegels en nog veel meer! Wij zijn een ervaren tegelzetter en kunnen u van dienst zijn met nog veel meer! Wij zijn de geschikte tegelzetter voor uw klus! Wanneer u onze tegelzetter inschakelt bent u verzekerd van kwaliteit en geen scheve tegels! Als ervaren tegelzetter beschikken wij over alle benodigde gereedschappen. Onze professionele tegelzetter helpt u met de totale klus. Vloertegels leggen is voor ons geen moeilijke klus. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tegelzetter gezocht

Tegels schoonmaken, wat doen we?

Wanneer u de tegels door ons hebt laten zetten, is het belangrijk dat de tegels goed schoongemaakt worden. Dit kan door middel van een speciale tegelreiniger of door onze professionals in te huren. Wij hebben de juiste materialen en kennis om uw tegels schoon te maken, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Wanneer u vragen hebt over het schoonmaken van uw tegels, neem dan contact met ons op!

 

Reparatie van tegels

Wanneer er iets mis is met een of meerdere tegels in huis, kunnen wij deze repareren. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een nieuwe tegel of het vervangen van de bestaande tegel. Het repareren van een tegel kan soms erg lastig zijn, maar wij hebben de juiste kennis en ervaring om uw tegel weer als nieuw te maken. Bij ons kunt u rekenen op de beste service en kwaliteit. Ook keramische tegels kunnen wij zonder probleem repareren of vervangen.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder en adviseren u over de juiste tegels, leggen ze professioneel voor je en impregneren ze wanneer u dit wilt. vraag vrijblijvend een offerte of neem telefonisch contact met ons op. We staan graag voor u klaar en helpen u bij het realiseren van uw droomtegels.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek