Wc tegelen

Professionele tegelzetter voor al uw tegelwerk!

Ervaren tegelzetter

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Wc tegelen

Bent u op zoek naar een tegelbedrijf om uw wc te laten betegelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken met de beste professionals en kunnen ervoor zorgen dat uw wc er weer als nieuw uitziet met de mooiste tegels! Een wc betegelen is voor ons geen moeilijke klus. Door een kant en klaar voegmiddel kunnen. weook nog op een snelle manier uw toilet betegelen waardoor u al binnen 1 dag een hele nieuwe wc kunt hebben. Wij werken met gesneden tegels en gescheurde tegels in vele verschillende soorten en maten. Wilt u graag een offerte aanvragen? Dit kan geheel vrijblijvend via de website!

 

Uw wc tegelen

Kies voor kwaliteit en laat uw wc betegelen door een professioneel bedrijf! Wij hebben verschillende soorten tegels in ons assortiment, dus er is altijd wel een type dat bij uw wensen past. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Hieronder staan de verschillende tegels uit ons assortiment op een rij:

– Keramische tegels
– Porseleinen tegels
– Natuursteen tegels
– Betontegels
– Kunststof tegels

En natuurlijk naast de vele soorten materialen zijn onze tegels ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, met verschillende patronen en kunt u ook nog eens kiezen voor een matte of een glanzende tegel.
Uw wc is een belangrijk onderdeel van uw huis, dus het is logisch dat u er goed voor wilt zorgen. Tegels zijn een populair materiaal om de wanden en vloer van een wc mee te bekleden. Tegels zijn namelijk makkelijk schoon te houden en duurzaam en ze geven uw wc een luxe uitstraling. Wilt u graag tegels laten leggen in uw wc? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken met de beste professionals die ervoor kunnen zorgen dat uw wc er weer als nieuw uitziet met de mooiste tegels! Kies voor kwaliteit en laat uw wc tegelen door een professioneel bedrijf!

 

Hoe gaan we te werk bij een toilet betegelen?

Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan? We leggen het u graag uit! Voordat we enige tegels kunnen plaatsen, is het belangrijk dat het oppervlak volkomen vlak is. Wanneer we dit hebben gedaan kunnen we de tegels plaatsen en voegen we het voegmiddel toe. Hiervoor gebruiken we kleine voegkruisjes, deze laten we gewoon zitten omdat dit het voegmiddel volledig afgedekt. Wanneer alle tegels recht zitten controleer of er geen overtollig voegmiddel op de tegels zit en de verticale lijn. Laat dan het voegmiddel opdrogen. Ook moeten de tegels volkomen plat liggen. Wanneer dit allemaal gecontroleerd is kun je de tegels afnemen met een natte spons.

 

Wc tegelen

De offerte aanvragen

Wanneer u ervoor kiest om uw wc door ons te laten tegelen, dan maken wij eerst een afspraak met u om langs te komen voor een offerte. Tijdens deze afspraak nemen wij alle wensen met u door en maken wij een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan gaan wij aan de slag! Wij leggen dan in overleg met u een planning vast en zorgen dat alles klaar is voor de dag van tegelen. Op de dag van tegelen komen onze professionals bij u langs en gaan wij aan de slag met het tegelen van uw wc. Wanneer wij klaar zijn, dan laten wij alles netjes achter en kunt u weer genieten van een mooie en schone wc!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Wij staan graag voor u klaar en zijn enthousiast over iedere klus. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit in het hoogste vaandel!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek